0527 - 612 885

Na 25 jaar is de dependance op Urk gesloten.

U bent van harte welkom in onze praktijk op de Coeshoeck in Emmeloord.

Let op: Sinds 1 mei 2022 is de praktijk op vrijdagen gesloten

 

 

Dierenartsenpraktijk Emmeloord en omstreken

 

Coeshoeck 2, 8303 XG Emmeloord

 

Om u, als cliënt, zo optimaal mogelijk te  helpen, werken wij met open spreekuren. U wordt altijd dezelfde dag geholpen, zowel bij de praktijk in Emmeloord als in Urk.

 

Voor operaties, euthanasie en bijzondere problemen kunt u telefonisch een afspraak maken. 

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen.

 

Met vriendelijke groet, 
S.G.B. Weltevrede

Uw dierenarts en assistenten

Marga Weltevrede (echtgenote van Simon Weltevrede) is voor velen in Emmeloord en omgeving een vertrouwd gezicht. Zij is al vanaf de start van de praktijk de assistent van Simon en uw eerste aanspreekpunt. 

Simon oefent sinds 1984 zijn praktijk uit in Emmeloord en Urk. Hij heeft een nuchtere visie en kijk op de beoefening van geneeskunde bij dieren.  Een eerste lijn dierenarts met een schat aan ervaring en realistische kijk op mogelijke behandelingen. Goede communicatie tussen eigenaar en dierenarts is de basis voor elke behandeling. Wij vinden persoonlijk contact dan ook onontbeerlijk. Eén blik op uw huisdier zegt meer dan vijf minuten praten aan de telefoon.

Tegenwoordig is heel veel mogelijk ook in de diergeneeskunde. Als behandeling en/of onderzoek mogelijk is is dat niet altijd perse in het belang van het welzijn van uw huisdier Uitgangspunt van Simon is zijn klanten eerlijk te informeren over de mogelijkheden en hen te helpen bij het maken van een keus. U neemt de beslissing maar Simon draagt er zorg voor dat u dat weloverwogen kunt doen.

Of het nu om uw hond, kat of kanarie gaat ‘het welzijn van het dier  staat voorop’.

Dierenartsenpraktijk Emmeloord

Lorem Ipsum

Openingstijden praktijk

Wij werken met open inloopspreekuren; dat werkt efficiënt en voor de eigenaren van dieren is het prettig te weten dat je altijd twee keer per dag bij ons terecht kunt zonder lange wachttijden of de noodzaak van een afspraak.

Met het oog op werkende mensen houden we bewust van maandag tot donderdag een avondspreekuur zodat u, na een drukke dag, toch nog even bij ons langs kunt komen als er een probleem is.

Let op: Per 1 mei 2022 op vrijdagen gesloten

    • Maandag t/m donderdag: van 13.30 tot 14.00 uur
    • Maandag t/m donderdag: van 18.30 tot 19.00 uur

U kunt bij ons pinnen