0527 - 612 885

Dierenartsenpraktijk Emmeloord

“eerlijk advies voor elk budget”

Spoedgeval?

Dierenartsenpraktijk Urk

“eerlijk advies voor elk budget”

Spoedgeval?

IVM Vakantie is de praktijk gesloten van 10 augustus t/m 15 augustus.

Maandag 17 augustus staan wij weer voor u klaar.

Dierenartsenpraktijk Emmeloord en omstreken

Coeshoeck 2, 8303 XG Emmeloord

Om u, als cliënt, zo optimaal mogelijk te  helpen, werken wij met open spreekuren. U wordt altijd dezelfde dag geholpen, zowel bij de praktijk in Emmeloord als in Urk.

Ook in de weekenden en voor spoedgevallen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Voor operaties, euthanasie en bijzondere problemen kunt u telefonisch een afspraak maken. 

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen.

Met vriendelijke groet, 
S.G.B. Weltevrede

Uw dierenarts en assistenten

Marga Weltevrede (echtgenote van Simon Weltevrede) is voor velen in Emmeloord en omgeving een vertrouwd gezicht. Zij is al vanaf de start van de praktijk de assistent van Simon en uw eerste aanspreekpunt. Tijdens de vakanties wordt voor deskundige vervanging gezorgd.

Simon oefent sinds 1984 zijn praktijk uit in Emmeloord en Urk. Hij heeft een nuchtere visie en kijk op de beoefening van geneeskunde bij dieren.  Een eerste lijn dierenarts met een schat aan ervaring en realistische kijk op mogelijke behandelingen. Goede communicatie tussen eigenaar en dierenarts is de basis voor elke behandeling. Wij vinden persoonlijk contact dan ook onontbeerlijk. Eén blik op uw huisdier zegt meer dan vijf minuten praten aan de telefoon.

Tegenwoordig is heel veel mogelijk ook in de diergeneeskunde. Als behandeling en/of onderzoek mogelijk is is dat niet altijd perse in het belang van het welzijn van uw huisdier Uitgangspunt van Simon is zijn klanten eerlijk te informeren over de mogelijkheden en hen te helpen bij het maken van een keus. U neemt de beslissing maar Simon draagt er zorg voor dat u dat weloverwogen kunt doen.

Of het nu om uw hond, kat of kanarie gaat ‘het welzijn van het dier  staat voorop’.

Dierenartsenpraktijk Emmeloord

Lorem Ipsum

Openingstijden praktijk

Wij werken met open inloopspreekuren; dat werkt efficiënt en voor de eigenaren van dieren is het prettig te weten dat je altijd twee keer per dag bij ons terecht kunt zonder lange wachttijden of de noodzaak van een afspraak.

Met het oog op werkende mensen houden we bewust van maandag tot donderdag een avondspreekuur zodat u, na een drukke dag, toch nog even bij ons langs kunt komen als er een probleem is.

Emmeloord

    • Maandag t/m vrijdag: van 13.30 tot 14.00 uur en
    • Maandag t/m donderdag: van 18.30 tot 19.00 uur
    • Zaterdag, zondag en feestdagen: bel 0527 – 612 885

Urk

    • Maandag t/m donderdag: van 16.30 tot 17.00 uur en
    • Vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen: bel 0527 – 682 700

 

U kunt bij ons pinnen 

Voor spoedgevallen belt u 0527 – 612 885